Wednesday, May 4, 2011

VIVA LAS VEGAS

 ERIC HAD TO GO TO VEGAS FOR HIS FIRST DATA CONVENTION. WE WERE ONLY ABLE TO SPEND THE FIRST NIGHT TOGETHER SO WE WENT TO SEE LION KING. IT WAS FANTASTIC. HE WAS SUPPOSE TO WIN THE CAR THEY WERE GIVING AWAY OR THE MONEY BUT JUST OUR LUCK, WE NEVER WIN ANYTHING.
 WHILE ERIC WAS LEARNING AND GETTING MOTIVATED, I TOOK A LITTLE WALK AND DID SOME SIGHT SEEING. I WALK DOWN THE STRIP AND FOUND A PINK'S HOTDOG PLACE. I HAVE ALWAYS WANTED TO TRY IT IN LA, AND I MUST ADMIT IT WAS THE BEST HOTDOG I HAVE EVER HAD. NOT TO WORRY ABOUT THE CALORIES. I WALKED 5 1/2 MILES BEFORE I GOT BACK TO THE HOTEL WITH THE BIGGEST BLISTER ON MY HEEL. I HAD FLIP FLOPS ON. NOT SO SMART.

 I EVEN WALKED TO PARIS

THIS IS WHERE WE STAYED AT MANDALAY BAY. I ALSO HUNG OUT AT THE BEACH, WAVE POOL AND LAZY RIVER THERE. GREAT PEOPLE WATCHING. VEGAS IS NOT MY FAVORITE PLACE THOUGH.

5 comments:

  1. We went to Vegas a couple of years ago and I realized it was not my favorite place either. The hot dog does look good!

    ReplyDelete
  2. Sounds like it was fun though! Wish I could have joined you. Now I want a hot dog.

    ReplyDelete
  3. You did make up for lost time>>>I know the feeling. It looks like you had alot of fun, even Vegas being Vegas. Jannica has a nice home, glad you got to got see it, and Happy anniversary

    ReplyDelete
  4. You were only 4 1/2 hours away! I would have come to hang out & walk with you. We could have had twin blisters. :0)

    ReplyDelete
  5. wow! you have been busy. glad you had a great time. wish i could have been there to have a Pinks with you.

    ReplyDelete